Perawat-Perawat Darul Kahfi

Perawat Azany dilahirkan pada 8hb Oktober 1975 dan bekerja sendiri. Sudah berumahtangga dan mempunyai seorang anak lelaki. Amat meminati bidang Perubatan Islam dan rawatan berbekam sunnah. Seorang yang periang, mudah tersenyum dan ringan tulang dalam usaha membantu hal-ehwal klinik. Beliau telah lama bergiat aktif dalam mengubati pesakit-pesakit misteri gangguan jin & syaitan dan pelbagai halangan dan kesukaran harus dihadapi namun kekuatan dan ketabahan serta kesungguhan beliau, kini namanya sudah mula dikenali oleh ramai pesakit. 


Perawat Tarmizi Bin Abd. Ghani dilahirkan di Besut, Terengganu Darul Iman pada 7hb Okt 1986. Merupakan anak ke 7 dari 12 orang adik-beradik dan masih belum berkahwin. Berkerja sebagai Draftman di Flamingo, Ampang. Berminat dan menceburi dalam Perubatan Islam pada awal tahun 2010. Teliti dalam menandagani pesakit yang menghadapi gangguan spiritual / mistik serta  mudah memberi pertolongan dalam membantu hal-ehwal klinik dan begitu menitik berat dalam menjaga kebersihan Klinik. Merupakan anak murid Ustaz Talib yang suka bertanya, cepat memperlajari dan berkeyakinan tinggi dalam mengamal ilmu perubatan islam dengan bersungguh-sungguh.


Perawat Hamzah dilahirkan di Kedah pada 01hb Julai 1978. Mendapat didikan khusus dalam Kaedah Berbekam dan Rawatan Penyakit Barah. Alhamdullilah berkat kesabaran dan kesungguhan, beliau kini boleh merawat pesakit sambil di pantau oleh Ust. Abd Mutalib. Selain daripada itu, beliau juga melakukan urutan tradisional untuk lelaki dan  mengadakan Majlis Berendoi, kelas Merhaban, Berzanji, Berdah dan Mengajar Al-Quran bagi peringkat dewasa serta kanak-kanak.